Πώς να σταματήσετε τη μεταφόρτωση του Google Drive σε έναν ατελείωτο βρόχο;

Το Google Drive σάς επιτρέπει να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας έτσι ώστε να είναι οργανωμένες, να δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας με ασφάλεια και να επισημαίνονται αυτόματα. Λόγω των φωτογραφιών Google, μπορείτε εύκολα να βρείτε τις φωτογραφίες σας και να μοιραστείτε τις αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δυστυχώς, οι χρήστες Android αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της μονάδας δίσκου Google ανεβάζοντας συνεχώς τα δεδομένα τους σαν ένα άπειρο βρόχο. Μετά την επιτυχή μεταφόρτωση των εικόνων στο Google Drive μέσω του τηλεφώνου Android τους, οι ειδοποιήσεις του τηλεφώνου εξακολουθούν να δείχνουν ότι η μεταφόρτωση σε εκκρεμότητα είναι πολύ ενοχλητική. Λόγω αυτού, οι χρήστες δεν μπορούν να ανεβάσουν περισσότερες φωτογραφίες στο Google Drive. Δείτε πώς μπορείτε να εμποδίσετε το Google Drive να ανεβάζει σαν ατελείωτο βρόχο.

Πώς να σταματήσετε τη μεταφόρτωση του Google Drive σε έναν ατελείωτο βρόχο;

Μεταφορτώσεις Google+





απενεργοποίηση πλαισίων εικονιδίων

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και μετά μεταβείτε στους Λογαριασμούς. Στην καρτέλα Λογαριασμοί, κάντε κλικ στον Λογαριασμό σας Google. Κάτω από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Google, καταργήστε την επιλογή της μεταφόρτωσης Google+ και, στη συνέχεια, ελέγξτε την ξανά. Τέλος, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας.

Ρυθμίσεις συγχρονισμού



Μια άλλη λύση που μπορείτε να προσπαθήσετε να σταματήσετε το Google Drive από τη συνεχή μεταφόρτωση εικόνων είναι να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και μετά να μεταβείτε στους Λογαριασμούς. Στην καρτέλα Λογαριασμοί, κάντε κλικ στον Λογαριασμό σας Google. Κάτω από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας Google, πατήστε το κουμπί συγχρονισμού στο Google Drive για να συγχρονίσετε ξανά. Στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή του Google Drive. Τέλος, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας.

Εφαρμογή Google Drive



Δοκιμάστε αυτά τα βήματα διαδοχικά για να επιλύσετε το πρόβλημα. Πρώτα απ 'όλα, αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά από την εφαρμογή Google Drive. Στη συνέχεια, απεγκαταστήστε και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Google Drive. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας. Η ειδοποίηση συγχρονισμού σε εκκρεμότητα θα εξαφανιστεί.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Για να αποτρέψετε τη μεταφόρτωση του Google Drive σαν ατελείωτο βρόχο, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη του τηλεφώνου σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και μετά μεταβείτε στις Εφαρμογές. Στην καρτέλα Εφαρμογή, μεταβείτε στη Διαχείριση εφαρμογών και πατήστε στην εφαρμογή Google+ για να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη. Μετά την επιβεβαίωση, πατήστε ναι για να διαγράψετε τα προσωρινά αποθηκευμένα δεδομένα. Στη συνέχεια, αναγκάστε να σταματήσετε την εφαρμογή Google+.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Για να επαναφέρετε εργοστασιακά το τηλέφωνό σας Android, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά. Τώρα, αποεπιλέξτε την αυτόματη επαναφορά και επαναφέρετε εργοστασιακά το τηλέφωνό σας. Πριν επαναφέρετε εργοστασιακά το τηλέφωνό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας για να αποφύγετε τυχόν απώλεια. Αυτό θα εμπόδιζε το Google Drive να ανεβάζει σαν ατελείωτο βρόχο.

εναλλακτικές λύσεις bootstrap twitter