Πώς να απορρίψετε την πρόσβαση στο Facebook στο Roll Camera και στο Gallery φωτογραφιών: Σταματήστε το Facebook να ανεβάζει τις φωτογραφίες σας

Το Facebook γίνεται πιο ανατριχιαστικό κάθε μέρα. Όταν εγκαθιστάτε το Facebook, την εφαρμογή, σας ενοχλεί συνεχώς για να έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνό σας που είναι αποθηκευμένο στη συλλογή σας. Πολλοί χρήστες δεν διαβάζουν σαφώς τις ειδοποιήσεις και παρέχουν πρόσβαση σε μέσα πολυμέσων στην εφαρμογή Facebook. Αυτό θα μπορούσε κατά λάθος να διαρρεύσει τις φωτογραφίες σας στο Facebook και να γίνει πρόβλημα απορρήτου. Σε αυτό το άρθρο θα σας πω πώς να αρνηθείτε την πρόσβαση στο Facebook στη συλλογή φωτογραφιών σας.

Πώς να απορρίψετε την πρόσβαση στο Facebook στο Roll Camera και στο Gallery φωτογραφιών

1- Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας Android και μετά μεταβείτε στις Εφαρμογές. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο 'Facebook'. Θα δείτε μια επιλογή 'Δικαιώματα'. Τώρα μεταβείτε στο 'Αποθήκευση' και μετά σύρετε το δεξί κουμπί για να απενεργοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο για πάντα.





2- Μια άλλη λύση για να σταματήσετε το συγχρονισμό του Facebook με τις φωτογραφίες σας και να αρνηθείτε την πρόσβαση στο Facebook στη συλλογή φωτογραφιών σας είναι να κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις της εφαρμογής σας στο Facebook.

Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο Λογαριασμός-> Ρυθμίσεις εφαρμογής και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την επιλογή «Συγχρονισμός φωτογραφιών».

Επιλέξτε «Μη συγχρονισμός των φωτογραφιών μου» ή απενεργοποίηση του συγχρονισμού.



Αυτό θα αρνηθεί την πρόσβαση του Facebook στο ρολό της κάμερας σας και σε άλλες φωτογραφίες στη συλλογή.

Σε περίπτωση που η εφαρμογή Facebook εξακολουθεί να σας ενοχλεί και έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες σας, σχολιάστε αυτήν την ανάρτηση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μια άλλη λύση.