Πώς να διαγράψετε κοινόχρηστες φωτογραφίες, περιεχόμενο στο Facebook Messenger σε Android, iPhone

Όλοι μοιραζόμαστε φωτογραφίες και περιεχόμενο με τους φίλους μας στο Facebook Messenger. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να διαγράψετε μέρος του κοινόχρηστου περιεχομένου και των φωτογραφιών στο Facebook Messenger. Οι χρήστες του Messenger αναφέρουν ότι ανεξάρτητα από το πόσες φορές διαγράφουν φωτογραφίες και περιεχόμενο από τα νήματα του Messenger, εξακολουθούν να βλέπουν τις κοινόχρηστες φωτογραφίες όταν πατούν στην επιλογή 'προβολή κοινόχρηστων φωτογραφιών' στο Messenger. Οι άνθρωποι βλέπουν ακόμη και φωτογραφίες που μοιράστηκαν πριν από ένα χρόνο. Φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο για τη συσκευή, πράγμα που σημαίνει ότι οι κοινόχρηστες φωτογραφίες δεν θα είναι διαθέσιμες αν συνδεθείτε στο Messenger από ορισμένες άλλες συσκευές. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή το Messenger αποθηκεύει φωτογραφίες στα αρχεία προσωρινής αποθήκευσης. Ωστόσο, οι χρήστες δεν μπορούν να αφαιρέσουν κοινόχρηστες φωτογραφίες ακόμα και μετά τη διαγραφή της προσωρινής μνήμης από τα τηλέφωνά τους.





Διαγραφή κοινόχρηστων φωτογραφιών, περιεχομένου στο Facebook Messenger

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους τρόπους διαγραφής φωτογραφιών είναι να πατήσετε παρατεταμένα τη φωτογραφία στο νήμα συνομιλίας και να τη διαγράψετε. Αλλά αυτό θα διαγράψει μόνο το περιεχόμενο από την πλευρά σας. Το άλλο μέρος θα συνεχίσει να το βλέπει και θα τα δείτε επίσης στην ενότητα Προβολή κοινόχρηστων φωτογραφιών.

1- Ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να διαγράψετε κοινόχρηστο περιεχόμενο και φωτογραφίες στο Facebook Messenger είναι να απεγκαταστήσετε εντελώς την εφαρμογή. Διαγράψτε την εφαρμογή και περιμένετε λίγα λεπτά. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Messenger και θα δείτε ότι δεν θα υπάρχουν φωτογραφίες για να δείτε όταν πατάτε στην επιλογή Προβολή κοινόχρηστων φωτογραφιών.

2 Αυτό το τέχνασμα είναι πολύ περίεργο. Αλλά λειτουργεί. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες που κάποτε μοιραστήκατε με τον φίλο σας John. Κάντε μια νέα ομαδική συνομιλία στο Facebook που θα περιλαμβάνει τρία άτομα: Εσείς, ο John και κάποιος άλλος χρήστης. Μπορείτε να προσθέσετε οποιονδήποτε άλλο φίλο. Αφού δημιουργήσετε την ομάδα, ζητήστε από τον φίλο σας να αποχωρήσει από την ομάδα συνομιλίας, έτσι ώστε μόνο εσείς και ο John να παραμείνετε στην ομάδα. Αυτό το νήμα συνομιλίας θα αντικαταστήσει το προηγούμενο νήμα συνομιλίας εσάς και του John, καταργώντας έτσι όλες τις κοινόχρηστες φωτογραφίες και το περιεχόμενο.



4- Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και μεταβείτε στο Storage. Τώρα κατευθυνθείτε στις Εικόνες και θα υπάρχει μια ενότητα για το Messenger Photos. Εδώ θα δείτε την επιλογή Κοινόχρηστες φωτογραφίες. Διαγράψτε όλες αυτές τις φωτογραφίες με μη αυτόματο τρόπο. Αυτό θα διαγράψει όλο το κοινόχρηστο περιεχόμενο στο Facebook messenger.

5- Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Μεταβείτε στην ενότητα Ρύθμιση και μεταβείτε στην Εύρεση λογαριασμών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Messenger και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το επάνω δεξί κουμπί, κάντε κλικ και αφαιρέστε τον λογαριασμό.



6) Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και Διαχείριση εφαρμογών και, στη συνέχεια, Διαγραφή προσωρινής μνήμης και δεδομένων για την εφαρμογή Facebook Messenger. Κάντε κλικ στο αυτός ο σύνδεσμος για να δείτε τον λεπτομερή τρόπο διαγραφής προσωρινής μνήμης και δεδομένων για οποιαδήποτε εφαρμογή.