Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης Google

clear google search history

Όσον αφορά το Διαδίκτυο, η Google παραμένει η κυρίαρχη παρουσία. Χρησιμοποιείτε το Google για αναζήτηση άλλων ιστότοπων, εξυπηρετείτε διαφημίσεις Google και συχνά χρησιμοποιείτε πλατφόρμες Google όπως το Gmail, το YouTube, μεταξύ άλλων.

πυροβόλησε

Το γεγονός ότι τα smartphone Android αποτελούν το μεγαλύτερο μερίδιο κινητών συσκευών που έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο αυξάνει μόνο τις δυνατότητες αξιοποίησης δεδομένων της Google. Τώρα, που βρισκόμαστε σε αυτό το θέμα, η παρουσία της Google είναι πανταχού παρούσα σε smartphone Android.





Με βάση τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, πού το χρησιμοποιείτε, πόσες φορές και το ιστορικό αναζήτησης. Η Google έχει τόσες πολλές πληροφορίες για εσάς, με μοναδικό σκοπό να σας στέλνει διαφημίσεις υψηλής στόχευσης.

Διαγραφή ιστορικού Αναζήτησης Google

Για τον λόγο ή τον άλλο, ίσως θέλετε να διαγράψετε ορισμένες από τις πληροφορίες που έχει η Google σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο (και ίσως εκτός σύνδεσης). Θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να διαγράψετε όλες τις πληροφορίες που έχει η Google για εσάς ή μόνο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Παω σε myactivity.google.com και δείτε όλες τις πληροφορίες που διαθέτει ο γίγαντας της μηχανής αναζήτησης. Σημειώστε ότι μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό στο smartphone σας σε περίπτωση που δεν έχετε υπολογιστή κοντά σας.clear google search history



Κάντε κλικ στο μενού χάμπουργκερ που βρίσκεται στην επάνω αριστερή πλευρά της σελίδας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Στοιχεία ελέγχου δραστηριότητας στο πλευρικό μενού. Μετά πηγαίνετε στο Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών> Διαχείριση δραστηριότητας. Εδώ θα δείτε όλο το ιστορικό αναζήτησης και τις δραστηριότητές σας σε υπηρεσίες Google όπως το YouTube, το Gmail και οι Χάρτες.clear google search historyclear google search history

clear google search history

clear google search historyΓια να διαγράψετε μεμονωμένες αναφερόμενες πληροφορίες, κάντε κλικ στα μενού με τις τρεις κουκκίδες που βρίσκονται στο δεξί άκρο του καθενός. Εάν θέλετε να διαγράψετε όλες τις αναφερόμενες πληροφορίες, μεταβείτε στην επάνω μπλε γραμμή και κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε Διαγραφή δραστηριότητας έως.



Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Διαγραφή κατά ημερομηνία> Συνεχής ώρα. Στο ίδιο μενού, θα βρείτε την επιλογή διαγραφής όλου του ιστορικού σας από υπηρεσίες Google όπως το Gmail, το YouTube, οι Χάρτες και η Αναζήτηση εικόνων.