Πώς να ακυρώσετε το Google Drive Cloud Storage από το smartphone ή τον υπολογιστή σας

google drive cloud storage subcription

Έχετε βρεθεί ποτέ σε αυτήν την περίπτωση όπου ο τρόπος με τον οποίο έχει ρυθμιστεί ο τραπεζικός σας λογαριασμός, δεν πρόκειται να καλύψετε την επόμενη πληρωμή σας για συνδρομή στο Google Drive Cloud Storage; Ίσως απλά δεν χρειάζεστε πλέον την υπηρεσία, ή μπορεί να βρήκατε μια καλύτερη (ή πιο προσιτή) εναλλακτική αποθήκευση στο cloud.

Λοιπόν, πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν από την ώρα για την ανανέωση της συνδρομής. Αλλά πριν ακυρώσετε τη συνδρομή σας. λάβετε υπόψη τα εξής:





Όταν τερματίσετε το πρόγραμμα αποθήκευσης cloud με το Google Drive, προγραμματίζετε να επαναφέρετε το δωρεάν όριο 15 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.

Παρόλο που θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που ανεβάσατε στο G-Drive, δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε ή να προσθέσετε νέα πράγματα, εάν αυτό που έχετε ήδη υπερβεί το δωρεάν όριο αποθήκευσης των 15 GB.

Η λειτουργία συγχρονισμού δεν θα είναι πλέον δυνατή. Ο συγχρονισμός μεταξύ του φακέλου Google Drive και του δίσκου μου θα σταματήσει να λειτουργεί. Παρόλο που θα εξακολουθείτε να μπορείτε να δημιουργήσετε έγγραφο Google. πραγματικά δεν χρειάζονται χώρο για να μιλήσουν.



Τυχόν μηνύματα που αποστέλλονται στον λογαριασμό σας Google θα επιστραφούν στον αποστολέα

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Google Drive cloud storage

Τώρα, γνωρίζουμε τι θα συμβεί μόλις ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Ας μάθουμε πώς να ακυρώσουμε τη συνδρομή.

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας (είτε στον επιτραπέζιο υπολογιστή είτε στην κινητή συσκευή) και κατευθυνθείτε προς www.google.com/settings/storage.



Συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google (στον οποίο θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή, πρέπει να το διευκρινίσουμε εάν έχετε πολλούς Λογαριασμούς Google).

Θα πρέπει να δείτε το πρόγραμμα συνδρομής σας στα αριστεράCancel Google Drive Cloud Storage

Για να ακυρώσετε το πρόγραμμά σας, απλώς κάντε κλικ στο Ακύρωση προγράμματος.google drive cloud storage subcription

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει διεξοδικά τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο αποθήκευσής σας με τον τερματισμό της συνδρομής σας. έτσι ώστε να μην έχετε εκπλήξεις. Η Google θα σας στείλει ένα email επιβεβαίωσης σχετικά με τον τερματισμό της συνδρομής. Όταν φτάσει τον επόμενο μήνα της συνδρομής σας, η Google θα υποβαθμίσει το πακέτο αποθήκευσής σας στον δωρεάν χώρο αποθήκευσης 15 GB για κοινή χρήση μεταξύ του Google Drive, του Google Photos και του Gmail.